Dnes 23. 11. otevřeno od 13.00 hodin

Přátelé dnes ve čtvrtek 23. 11. od 8.00 do 13.00 hodin nám budou chlapci z Energonu připojovat Krmelec na posílený přívod el. energie. To znamená, že dnes bude otevřeno od 13.00 hodin. Znamená to také, že budeme moci zapnout podlahové vytápění i dohřev rekuperovaného vzduchu. Od zítra u nás tedy budete jako v bavlnce i za třeskutých mrazů

Polední menu 20. 11. – 24. 11. 2017

Rádi vás přivítáme na oběd každý všední den od 11.00 hodin

 

Pondělí 20. 11.
Česneková polévka s krutóny (1,3,7), Dýňová polévka (7) 30.-
Lokše s vepřovou pečení a kysaným zelím (1,3,7) 96.-
Lokše s domácími povidly sypané cukrovým mákem (1,3,7,8) 79.-
Krkovička zapečená se sýrem, smetanou s bramborem (7) 89.-

Úterý 21. 11.
Husí vývar (1,3,7,9), Pórková polévka s kroupami   30.-
Vepřové ragú s domácími těstovinami (1,3,7)  99.-
Krůtí řízečky z trouby a máslová bramb. Kaše se zeleninou (1,3,7,9) 94.-
Bramboráčky se semínky a zelným salátem (1,3,7,8) 79.-

Středa 22. 11.
Vývar se strouháním(1,3,9) Květáková s tyrolským knedlíčkem(1,3,7)30.-
Pomalu vařené hovězí s křenovou omáčkou, houskový knedlík (1,3,7) 97.-
Vykoštěné kuřecí stehýnko marinované v rozmarýnu s bramorovo-
dýňovým pyré a zelným salátkem (1,3,7) 99.-
Špagety s omáčkou ze špenátu a čerstvého smetanového sýru (1,3,7) 79.-

Čtvrtek 23. 11.
Kuřecí vývar (1,3,7,9) Pórková polévka s mrkví (7)  30.-
Roštěnky podle Martiny na houbách s rýží (1) 97.-
Kapustové karbanátky s vařeným bramborem a tatarkou  (1,3,7) 92.-
Bramborové placky z plotny s jablečným pyré (1,3,7) 79.-

Pátek 24. 11.
Masový vývar od babičky (1,3,7), Prdelačka z adzuki a kroupami   30.-
Rajská omáčka s hovězím plátkem a houskovým knedlíkem (1,3,7)  99.-
Čevapčiči s domácím ajvarem a vařeným bramborem  97.-
Pomerančovo-hrušková žemlovka zdobená mátou (1,3,7)    89.-

Děkujeme všem co si dorazili do Krmelce užít svatomartinské hody 11. 11. a 12. 11.

Připravujeme pro vás svatomartinské hody 11. 11. a 12. 11.

Předkrmy

Husí játra Foie Gras na jablíčku s balsamikovou redukcí   160.-
Husí paštika s brusinkami a opečeným toastem (1,3,7) 77.-
Konfitovaná husí játra na sádle s domácím chlebem (1,3,7) 69.-

Polévka

Husí vývar s domácími nudlemi  (1,3)  49.-

Hlavní chody

Pečené husí stehno s kysaným zelím a staročeskými lokšemi (1,3)  277.-
Filírovaná kachní prsa na pomerančích a zázvoru s rýžovými nudlemi  199.-

Pro děti

Krůtí řízek v trojobalu s vařeným bramborem (1,3,7) 127.-

Dezert

Vanilková zmrzlina s horkými malinami (1,3,7) 69.-

Znojemské Svatomartinské víno 0,75l
Müller Thurgau svatomartinské bílé 230.-
Rosé Zweigeltrebe svatomartinské růžové 230.-
Svatovavřinecké svatomartinské červené 230.-
Rozléváme všechny druhy na ochutnání 0,1l 33.-

Rezervujte si místa na tel. 721 588 815

Čtvrtek 26.10. v 18.30 hodin – večer se sládkem plzeňského pivovaru Pavlem Zítkem

Tento čtvrtek 26.10. přijede v 18.30 do Krmelce sládek plzeňského pivovaru pan Pavel Zítek. Řekne vám o Plzeňském Prazdroji co možná ještě nevíte, pohovoří o tom jak se o plzničku správně pečuje a budete mít také možnost naučit se správně načepovat svojí Plzeň. Jestli budete chtít točit hladinku, šnita, nebo mlíko, záleží na vás…