Polední menu 4. 12. – 8. 12.

Pondělí 04. 12.
Krůtí vývar s noky (1,3,7), Rajská polévka s noky (1,3,7)                   30.-
Krůtí kousky se žampióny a brokolicí podávané s rýží                      92.-
Kýta z divočáka na houbách s bramborovým knedlíkem  (1,3,7) 99.-
Zeleninové sabdží s tofu                                                                                  82.-

Úterý 05. 12.
Masový vývar (1,3,7,9), Gulášová hlívová polévka ( 1,7)                       30.-
Marinovaná kuřecí křídélka s BBQ omáčkou a bramb. kaší (1,3,7) 99.-
Přírodní pečené plněné papriky podle bulharské babičky                 92.-
Germknódel ( pařený kynutý knedlík s povidly) (1,3,7,8)                    89.-

Středa 06. 12.
Kuřecí vývar s noky (9) Kmínová polévka                                                   30.-
Hovězí plátek s houbovou omáčkou a karlovarským knedlíkem    97.-
Kuřecí kari kousky v nivové omáčce s babiččinými nudlemi (7)      97.-
Vánoční bác se zelným salátkem (1,3,7)                                                      79.-

Čtvrtek 07. 12.
Vepřový vývar s masovými koulemi (7), Bramboračka (1,3,7,9)      30.-
Vepřové kostky na paprice s nokedli (1,3,7)                                              92.-
Kyjevský řízek s bramborovým salátem (1,3,7)                                        97.-
Zeleninové smaženky se zeleným salátem (1,3,7)                                  82.-

Pátek 08. 12.
Masový vývar (1,3,7,9), Kapustová polévka (1,7)                                     30.-
Záhorský vepřový závitek se šťouchanými brambory (1,3,7)            97.-
Řecká musaka (1,3,7)                                                                                             97.-
Sýrové placičky s brokolicí a pórkem (1,3,7,10)                                        89.-

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *