Stálý jídelní lístek

S otevřením i vnitřních prostor restaurace Krmelec jsme pro Vás připravili nový jídelní lístek. Pracovali na něm oba kuchaři, tedy naše stálice Luboš a nový kuchař Michal, který přinesl do Krmelce novou inspiraci. V menu si jistě najdete nové chutě, které jste ještě neokusili.

Za zmínku jistě stojí nové pojetí jeleního guláše, nebo jelení steak s hříbkovou omáčkou. Na lístek se vrátila hovězí játra z domácího chovu statku Adámek, která upravujeme na roštu a pro milovníky bezmasých jídel, ale nejen pro ně, je připravena symfonie chutí v podobě pečeného steaku z červené řepy s pažitkovým dipem a batátovými hranolky. Neměli jsme to srdce vám vzít některé oblíbené pecky a tak na lístku zůstává „náš“ smažený sýr i krkovička s citrónovými fazolkami 🙂

Těšíme se na vaše hodnocení.