12. 03. 2021 od 16.30 do 21.30 hodin
Prozradíme vám veškerá tajemství dokonalého sushi. Naučíme vás připravit rýži, wasabi ale i dochutit
sojovou omáčku. Naučíme jak správně nakrájet zeleninu a rozporcovat ryby. Seznámíme vás také se
sashimi. Ukážeme vám, které části ryb jsou pro sashimi určené a jak je nakrájet. Dalším krokem bude
motání sushi rolek, výroba nigiri a nakonec i správné krájení sushi. Kurz zakončíme degustací sushi.
Datum: pondělí 12. 03. 2021 v 16.30 – 21.30 hodin
Místo konání : Krmelec Vlaška s.r.o.
Cena kurzu: 3 200.- Kč
Počet účastníků: 8
Přihlášky na emil: info@vlaska.cz
V případě zájmu vystavíme dárkový voucher.
Co se naučíte: Dokonalou přípravu rýže, ryb, zeleniny, octa, sojové sushi omáčky, wasabi, maky, nigiri, sashimi, rolky s různou příchutí….