Jak se staví sen

Milí hosté, často se zajímáte o některé kousky v interieru Krmelce. Ptáte se, jak jsme dělali lustry, nebo kde jsme sehnali staré dřevo na obklady. Rozhodli jsme se tedy, že vám uděláme exkurzi budováním naší/vaší turistické základny Krmelec Vlaška. Nechte se klidně  inspirovat, nebo si jen přijďte užít atmosféru, kterou se nám podařilo díky mnoha detailům vytvořit.

Už od začátku jsme věděli, že bychom rádi vytvořili zajímavé místo v historizujícím stylu s nádechem horské chaty. Proto jsme již dávno před samotnou realizací hledali ty správné materiály. Nebylo to ale vždy jednoduché 🙂

Modely trofejí zvěře

Železniční trať Praha -Dobříš

Historický dřevěný obklad

  

Šindelový podhled restaurace Krmelec

  

Nástěnné lampy z pivních lahví 

  

Kamarád Pavel Svoboda nám sestřihl i video ze dne, na který jsme svolali veškeré kamarády na pomoc, protože nám začaly docházet síly a čas se nemilosrdně krátil. Chtěli jsme totiž dokončit dílo v nějaké rozumné podobě  ke stanovenému dni otevření, kterým byl 22. duben 2017. Na tento den byl naplánován Jarní běh pro zdraví, což se ukázalo jako něco mezi smělým plánem a utopií 😀 Každopádně to bylo 7 měsíců od slavnostního výkopu základů, které proběhlo 22. září 2016, dva dny po uskutečnění 1. maratonu Praha – Dobříš. Jsme moc rádi, že máme památku na pomoc kamarádů, která přišla v nejvhodnější dobu ❤️ a navíc tady na tom videu nikdo nezestárne 🙂

Vyměnili jsme výčepní pult ;)

Instalovali jsme výčepní pult za takový, který disponuje chlazenou vanou na pivní sklo. Půlitry tak budou mít při čepování stejnou teplotu jako pivo, tedy 6-8°C. Moc se na to těšíme a věříme, že přijdete naši opečovávanou plzničku ochutnat.

Jarní běh v Krmelci

Dnes je Krmelec zasvěcen běžcům a Jarnímu běhu pro zdraví. Kdo by dnes čekal v Krmelci poklidný rodinný oběd, byl by asi zklamán. Večer už to bude klidnější. Po vyhlášení výsledků kolem 17.00 hodin většina běžců odjíždí 😉

Zvěřinové hody 16. a 17. 2.

Pro velký úspěch pro vás připravujeme další pokračování festivalu divokých chutí. Zvěřinu na náš stůl dodává společnost Colloredo-Mannsfeld s.r.o.. Bude se tedy jednat o zvěřinu s rodokmenem 🙂

Doporučujeme rezervaci stolu, kapacita v zimním období je dosti omezená – 721 588 815